Baby knuffels

Wij hebben hebben voor de allerkleinsten een selectie met zachte en veilige pluche baby knuffels gemaakt.

Verblijd uw baby of de baby van uw vriendin, collega, kennis of familielid met een van onze vrolijke baby knuffels! Een veilig en vertrouwd gevoel is erg belangrijk voor een baby en daarom hebben wij een aantal knuffels geselecteerd die ervoor zorgen dat ook de allerkleinste baby’s met een gerust hart in slaap zullen dommelen. Onze knuffels zijn ook erg geschikt als speelgoed voor baby’s zodat ze al spelend nieuwe dingen kunnen leren. De knuffels zijn van uitstekende kwaliteit en zijn gemaakt van de zachtste stoffen en hebben geen scherpe randen of hoeken, allemaal met het oog op veiligheid voor de baby.

Wij hebben knuffels in alle soorten en maten in onze baby knuffels selectie zodat u precies de knuffel naar wens kunt uitzoeken. Sommige van onze knuffels hebben extra eigenschappen, zoals de animatie van Kiekeboe Beer of de rustgevende geluiden van de knuffels Tilly en Oliver. Kunt u niet de juist knuffel vinden in onze selectie baby knuffels? Kijk dan ook eens op onze website bij de Knuffeldieren of Grote Knuffels.

Onze pluche baby knuffels

Wij hechten veel waarde aan de veiligheid van onze pluche baby knuffels. Vandaar dat wij gekozen hebben voor het Amerikaanse knuffel merk GUND. Dit hoogwaardige merk levert knuffels van uitstekende kwaliteit. Alle knuffels in ons assortiment hebben geen harde of uitstekende stukken die gevaarlijk kunnen zijn voor baby’s. Net zoals u willen wij het beste voor uw kleine kroost.

Wanneer u nog vragen heeft over onze knuffels dan kunt u altijd contact met ons opnemen.